вівторок, 15 квітня 2014 р.

«Сучасні заклади освіти - 2014»

З 18 по 20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза»  відбулася Пята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2014».
Організаторами виставкивиступили: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».
Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.
На виставці свої вагомі досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану. Зокрема,
 Освіту Запорізького регіону представляли КЗ «ЗОІППО» ЗОР, методичний кабінет управління освіти Мелітопольської міської ради, Науково-методичний центр управління освіти Енергодарської міської ради та 32 заклади освіти.
Наша школа також взяла участь в цій виставці, за що було нагороджена дипломом.

0 коментарі:

Дописати коментар